HTML

orsinéni naplója

Mindig is utáltam naplót írni. Utólag röhejesnek találtam addigi gondolataimat. Logikus tehát, hogy most elkezdem.

Friss topikok

Linkblog

suliügy

2011.01.20. 19:28 orsinéni

Nemtom, mivel kezdjem. Talán, ami most a legjobban idegesít. A 3. a-ból, ahol csak betanítok,ki akarják tenni Danit és Áront. Ja az Osztályfőnök panaszkodása miatt. Mit mondjak, a két kölyök tényleg marha fárasztó tud lenni... lehet, hogy én csak azért bírok velük viszonylag könnyen, mert heti három óra nem nagy ügy. Egyik sem pszichopata, persze, az nem mindig használ, ha csak kedvesen rájuk mosolyogsz, de a francba, hogy jön ahhoz az SzMK, főleg Bodza anyja, hogy azzal zsaroljon, hogy a lánya majd jól magántanuló lesz, ha a két drága delikvenst  nem távolítják el az osztályból? Ja a szülői jövő héten lesz, és már most szaladgálnak a Dirinénihez ( mármint tegnap ) ,hogy jujjujujj ideje rendet tenni... Na mi lesz? Vajon rá tudják venni a többi szülőt, hogy nyomást gyakoroljanak D. és Á. szüleire, hogy vigyék el a suliból a gyerekeket? És ha igen, akkor ki lesz a következő, akit ki kell utálni? Szilárd, aki szintúgy az Idegesítőek dobozába tartozik? Vagy Bence, aki állandóan beledumál az órába? Ja beledumál, de amit egyszer mondtál, megjegyzi. Vagy a félautista Andris, aki nem tud a szemedbe nézni? Amúgy, majd meglátjuk, az Úr mit szól a dologhoz. Én igazságtalannak tartom az egészet. Akkor is, ha péntekenként én is remegő kézzel-lábbal megyek haza.

 Szép dolog a kirekesztés. Lassan-lassan kizársz mindenkit, akivel valaha is gond volt. Kirakod a Nagyszájút, aztán az Idegesítő Üzemmódút, jöhet a Rendetlen, a Hazudós, ja, a Verekedős, a Csúnyánbeszélő, az Alamuszinyuszi ( persze, ők a legtöbbször maradnak ), majd a Hisztis, a Nemfigyelő, a Bőgőmasina, az Okostojás.. nemtom, kit felejtettem ki, jelentkezzen. Ja persze, a Hülye Szülők. Azok sose csinálnak SEMMITSE jól. Hülye szülő, hülye gyereke. Aztán kicsengetéskor szépen ülhetsz egyedül az osztályteremben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orsineni.blog.hu/api/trackback/id/tr352600891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása